Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
något jag alltid längtat till


MIN LÄNGTANS DRÖMMAR

Jag har en stark längtan, en längtan till havet
den längtan har alltid funnits hos mig


En dag ska jag sitta på en klippa, blicka ut över
havet, se hur himmel och hav möts


Långt där bortom horisonten, en dag hoppas jag
min dröm och längtan kommer att bli verklighet


För två somrar sedan var jag vid havet, men det
blev aldrig av, att sitta på den där klippan


Det regnade mycket, men jag hade så många konstiga
känslor inom mig, känslor som inte var bra för mig


Jag vill så gärna få min längtan att bli sann, en dröm
som funnits sedan barndomen, jag har sett havet


Men aldrig suttit på en klippa, fått njuta av utsikten
och se det vackra, när himmel och hav möts




anits 29 december 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-12-31 00:26



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
I sommar sitter du där - eller hur?
2010-01-04

  Catharina Edin VIP
Du får ha det som nyårslöfte - ta dig till havet, där du känner ro.
2009-12-31

  Larz Gustafsson VIP
Delar den längtan.
På somrarna tar jag mig alltid till havet.
På hösten också ibland.

Fin bild.
2009-12-31

  Eva Helene VIP
Läkande för själen att få sitta på en klippa och skåda ut över havet. Hoppas din dröm blir sann!
2009-12-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP