Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kokain

Jag ville aldrig dela mitt liv med dig
Bara stunden och en flaska sprit
Även om mitt hjärta är hårt
Ville jag aldrig att det skulle bli
En gravsten för dig att begrava din gråt vid
Du sa alltid att det bara fanns en väg
Och det var bort
Jag tittar aldrig bakåt och ångrar vad jag gjort
Jag var en krusning på sjön
En sång av Hank Williams
Kämpade mot allt
I mitt nederlag mot mig själv
Med spaden som ända verktyg
Att skyffla skiten över sig
Och när vintern kom och du blev kall
Ropade du mitt namn
För det man helst av allt vill glömma
Tänker man på mest av allt
Jag kallade dig far
Men du är egentligen min skugga
Ett Colorado du aldrig besökt
För du har aldrig lyft
Från locket på en toalettstol
Med pulver som din ända vän
Och vänner som försvunnit
In i natten
Långt från din famn
Om och om igen




Fri vers av Kubla Khan
Läst 268 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-02 21:36



Bookmark and Share


  Maria Natasja
Riktigt starkt och mycket bra!
2014-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Kubla Khan
Kubla Khan