Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MOBBEN

 

nu kommer mobben

med sina facklor

man jagar monstret

in i en kvarn

han vägrar anpassa

sig till mängden

och kanske till och med

äter barn

nu kommer folkmassan

opinionen

för bristningsgränsen

är faktiskt nådd

här är råder avsaknad

på pardonen

han ska få skörda

sin onda sådd

vad menar han med

att protestera

ifrågasätta

och hålla på?

han är ju bara

en före detta

och såna har man

väl rätt att slå?

en sån som avviker

ifrån mängden

och insisterar

på unikum

är trots allt

helt ohållbar

i längden

och bör betraktas

som dum och skum

 

LARZ GUSTAFSSON 100105




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-05 21:05



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Ja, det här var viktiga ord..
2010-01-06

  anits VIP
Mycket bra och tänkvärt
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP