Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
glad att jag kan göra som jag vill med mina älskade tomtar


MIN TOMTEFAMILJ

Jag har en tomtefamilj, den har funnits hos mig
i fem år nu, dom bor på min säng, från några
dagar före jul, tills det är dags för dom att gå
till vila tjugondagknut


Det har dom fått göra, jag tycker mycket om dom
det är tomtefar, tomtemor, och två små nissar



Från början fanns det tre små nissar, en har
försvunnit, men hur? när jag flyttade, kom den
inte med


Kanske den försvunnit på annat sätt, jag vet
inte, men en saknades när jag som vanligt ett
par dagar före julafton, plockade fram dom från
sin viloplats i min kökssoffa


En dag berättade jag för ett barnbarn, som
också såg att en nisse hade försvunnit, klurig
som han är, säger han, farmor, den har nog
flyttat hemifrån



Så vi kom överens att det är nog så, den
försvunne tomtenissen, har blivit stor, och
flyttat till ett eget boende




anits 5 januari 2010




Fri vers av anits VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-01-06 00:07



Bookmark and Share


  Maria T
Så klart att den har flyttat hemifrån.
Han har det säkert bra.
2010-01-06

  Elaine.S VIP
En gullig berättelse
2010-01-06

    sajo
Du får sätta ut ett fat med risgrynsgröt
åt din tomte så söt
2010-01-06

  Rosen VIP
så klart det är så...sött!!
när min, nu vuxna, dotter 5 år gammal, fick frågan om hon trodde på tomten, svarade hon ;så klart! Men det är inte den riktiga tomten som kommer till oss varje år. Han ber pappa eller någon annan klä ut sig till tomte, för han kan ju inte hinna med och komma till alla barn...
2010-01-06

  poetryGirl
söt
2010-01-06

  Eva Helene VIP
Såklart måste även tomtar flytta hemifrån när det är så dags, det förstod han ju ditt barnbarn. Kul!
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP