Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN MENINGSLÖSA TRETTONDAGEN

 

godmorgon och välkommen

till trettondan

tjugotvå minusgrader här i stan

det är den sista helgdan

på ett tag

och triumfatoriskt

konstaterar jag

att våren drar närmre city

dag för dag

LARZ GUSTAFSSON




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-01-06 08:46



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Kort, snärtig och roande informativ.
2010-01-06

  Måna N. Berger
Närmare city och närmare markerna drar våren, med ett löfte om kvillrande islossning i underjordiska bäckar.
2010-01-06

  Ezmeralda VIP
Ja man längtar framåt mot våren.
Hos oss i mitten av Sverige är det 28 minus idag.
Febern ligger på 38 denna trettondag.
2010-01-06

  Myself
ja,nu börjar det vanliga livet snart igen,skönt med igenkänning.
2010-01-06

  anits VIP
Ja nu är dom röda dagarna snart slut
allt blir som vanligt, det kommer att bli skönt
nu börjar oxveckorna, som min mormor
brukade säga
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP