Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

THE DAYS OF BUNNY MUNRO

 

från sprakande stjärna

till neddekat as

så lätt går den dröm

man har byggt sig i kras

med sonen i bilen

och sug i sin blick

tog bunny vart tillfälle

som bunny fick

allt gick som på räls

men en dag tog det slut

och då hjälpte inte

hans välsmorda trut

hans fru hade hängt sig

hans pappa var sjuk

och även hans tjusarlock

miste sitt stuk

nick cave skrev historien

och den är vulgär

som mycket av det som

nick gör ofta är

men den som vill blunda

för verkligheten

får jobba rätt hårt för

att fly ifrån den

 

LARZ GUSTAFSSON 100106

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-01-06 19:42



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Här var det sannerligen ett fritt flöde! Inte en enda snubbelsten att haka upp steget på.
2010-01-06

  © anakreon VIP
Snyggt rimmat!
Carl-Erik
2010-01-06

  Neal
gillade boken ;)
2010-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP