Spy er satanistiska eller ateistiska galla bäst ni vill. Det förändrar ingenting. Jesus är Herre!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spy er satanistiska eller ateistiska galla bäst ni vill. Det förändrar ingenting. Jesus är Herre!




TRON

tron har vingar

tron har makt

den lever av

vad Du har sagt

även i en

öde trakt

och om den möts

av folks förakt

frodas den och

växer till

när Ditt folk gör

det Du vill

tron är mäktig

tron är stark

tron byggde noas ark

 

tron kan dela

på ett hav

rädda man som

gått i kvav

tro är inte

prestation

tro är gåva

nåd ger tron

tro är övertygelsen

som är byggd på

sanningen

tron tar risker

tron är mod

dess källa är Ditt blod

 

LARZ GUSTAFSSON   16/3 2009






Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-01-11 20:05



Bookmark and Share


  anji
Mycket bra.
Jesus lever :)
2010-01-18

    Sven-Erik Sköld
En bland de bästa beskrivningar jag läst om tron, starkt bibelförankrad. Den är ju en "svårfångad" egenskap - d.v.s. svår att beskriva i ord - ja den är ju egentligen en person: Trons Ande.
Man ser verkningarna, men inte den.. som med vinden.
2010-01-13

  mare VIP
Bra och starkt skrivet..
2010-01-13

  Lady Alassa
ståtligt och stort men många vill slippa vara slav
2010-01-12

  Redeemer
Applåder för ditt klara ställningstagande!
2010-01-11

  anits VIP
Vackert och mycket sanning ligger i dina ord
2010-01-11

    Ken Cassel
TRON gör verkan.....
2010-01-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP