Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dröm om en röd romans

Jag väntade på dina tunga andetag inatt. Jag fann dom ingenstans. Kanske andas du åt någon annan, kanske vilar du i någon annans bröstkorg.
Du kanske har funnit ett större hjärta att drunkna i.
Jag vet att du alltid har drömt om en röd romans, jag vet att jag alltid lyckas göra den svart.
Du söker efter en med vingar en sådan här kall vinter, men allt jag har att erbjuda är ett par trasiga skor som du kan få låna.
Du söker efter röda hjärtan att starta något nytt med, jag söker dig i mörkrets hörn.
Du söker någon som kan ge dig ett liv.
Om jag var en katt skulle jag ge dig alla mina nio liv.
Och jag klär mig i svart för att likna din skugga.
Jag tappade mina ord när dina ögon stirrade in i mina bottenlösa brunnar.
Dina händer famlar efter något som håller dig ovanför vatten ytan.
Du söker efter nyckeln till den dörren som gör dig fri.
Du kommer alltid se mig som någon som gör världen svart.
Jag kommer alltid se dig som den kärlek du faktiskt är.




Fri vers av mylullaby
Läst 338 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-12 21:40



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag gillar det där med att drunkna i ett hjärta. Klart coolt.
2010-01-16

    Nicklas VIP
Väldigt vackert..
2010-01-16

  Sinuhe
Denna är... poetisk!
2010-01-13
  > Nästa text
< Föregående

mylullaby
mylullaby