Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG LEVER BARA NÄR JAG LÄR

så mycket klingar ohört

så mycket ligger oläst

jag tar inte i skräp med tång

så mycket som jag önskar

jag aldrig hade rört vid

man lär sig något gång på gång

och visdomen får växa

och klokheten får frodas

tills jag ska lämna livet här

så lär jag mig att skilja

det onda från det goda

jag lever bara när jag lär

 

 

LARZ GUSTAFSSON    100114




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-01-14 09:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Sant...samma gäller mig..
2010-01-14

  Mygg
Så sant!
Den här tycker jag om!
2010-01-14

  Redeemer
En bra inställning tycker jag!
2010-01-14

    sajo
Dessa ord behövs läsas om och om igen och ju mer jag läser texten förstår jag den. Bra skriftat.
2010-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP