Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LILLA OMBONADE VÄRLD

lilla ombonade värld

som jag bodde i en gång

lilla ombonade värld

som mot slutet blev för trång

alla mosbrickor jag åt

"hylands hörnor" som jag såg

och när hela livet var

som en frimärkskatalog

 

 

lilla ombonade värld

med glansett och häxans puts

hemmets välstädade härd

där man sällan såg nån smuts

i mitt hjärtas inre rim

som en varm och gosig vrå

finns min ombonade värld

från den tid när vi var små

 

 

LARZ GUSTAFSSON    15/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-15 21:22



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Hylands hörna... jodå man minns... bra beskrivet Larz
2010-01-18

  Elaine.S VIP
Ett "ombonat" minne, ett gott sådant.
2010-01-16

  Måna N. Berger
Fint att ha en liten trygg och ombonad värld att växa i.
2010-01-15

    Sven-Erik Sköld
Fint beskrivet, så levande och påtagligt så att man åtminstone som vuxen får lust att spränga den, och krypa ut som fjärilen ur puppan, för att i stället börja flyga, om än på bräckliga vingar..
2010-01-15

  Yrre VIP
Och i denna känner jag igen mig, den känns väldigt trygg, det behöver jag nu, Tack!
Texten, rimmen, är mycket bra!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP