Jesus Kristus är den Ende Guden. Det finns ingen annan väg till himlen.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus Kristus är den Ende Guden. Det finns ingen annan väg till himlen.




FÖRSONAD UNDER ÖPPEN HIMMEL

försonad under öppen himmel

blodet öppnar himmelen

i denna sena midnattstimme

ser jag ljust på framtiden

försonad i ett hav av kärlek

möter jag Guds helighet

möter Honom som försonat

varje liten egenhet

skatten finns där lyckan lever

inte någon annanstans

så se upp med var du gräver

allt ger sken av att ha glans

när välsignelsernas skurar

vattnar växer frukten fram

en oas där vandraren kan

tvätta av sig ökendamm

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090820




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-15 21:50



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket fint skrivet....sparar..
2010-01-18

  anits VIP
Gillar den här, rakt och med mycket sanning i
2010-01-16

  Elaine.S VIP
"när välsignelsernas skurar

vattnar växer frukten fram

en oas där vandraren kan

tvätta av sig ökendamm"


Välgörande läsning.
2010-01-16

  Redeemer
Ännu en stark proklamation av Larz!
2010-01-15

    Sven-Erik Sköld
Bland det bästa jag läst! Framförallt om försoningens generösa vidd och mått!
2010-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP