Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömmen



Drömmen
den underbara

om honungsblomster och ängsklockor
om skogsstjärnor
och violer
smög från min bädd
i natten

ut
till
höstrikets vilda stormar

och
aldrig kom den åter

BS-05







Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 621 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2005-10-28 11:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Såå fin bild, och såå fint Bodil-skrivet!
2005-10-28

  Jessica Ebbesson
Innerligt vackert skrivet,
gillar!
2005-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg