Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom på hemväg från kyrkan ikväll


VÄGEN VI VANDRAR

Vägen vi vandrar är ofta både krokig
och lång, för många går den lätt, andra
får kämpa för varje steg

Nu vet jag, den väg jag vandrat så här
långt på vår jord, trots många motgångar
misslyckanden

Det är för mig den rätta vägen, den ska
jag fortsätta på, även om den för många
känns konstig och obekväm

Jag vet nu var jag hör hemma, att min tro
bär, ger mig trygghet och harmoni, det ska
och får ingen ta ifrån mig

Jag vet vem jag är, vad och vem jag tror på
det är för mig lycka och glädje, ger mig kraft
och mod, att fortsätta den väg, som min älskade
mormor en gång visade mig



anits 24 januari 2010






Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2010-01-24 23:33



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Så skönt att veta
2010-01-26

  aol
varm trösterik skrift
2010-01-25

  Catharina Edin VIP
Om man är ärlig mot sig själv, så går det en väl. Bra skrivet!
2010-01-25

    sajo
Vilken härlig text att läsa. Nog är det så att vägen vi går på är många gånger krokig och inte alltid rak så sant skrivet. Men följer man vägen så hittar man till slut fram och inser viktiga saker här i livet.

Bra skriftat. Blir att tänka på min farmor som alltid sa följ vägen och nu förstår jag.....
2010-01-25

  ULJO
Om du följer ditt hjärta och dess tro, är det den rätta vägen.
2010-01-25

  Eva Helene VIP
Varm och trygg dikt som gör gott att läsa.
2010-01-25

  Larz Gustafsson VIP
Trons väg är vägen hemåt.
2010-01-25

    Ken Cassel
Bra skrivet, Stina!

Kramar!

Ken
2010-01-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP