Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om kärlek utöver den vanliga; Guds.


Sökt, funnen, förlåten, älskad

sökt

Funnen

Förlåten

Älskad




Fri vers av Poson
Läst 379 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-01-25 13:20



Bookmark and Share


    Mejja
Precis så är det!
Vartän vi än varit. Ständigt vid hans sida eller
vilse ett tag. Alltid lika välkommna.
Alltid hans barn. Inneslutna i Hans varma famn.
2010-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Poson
Poson