Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET ÄR FLICKORNA SOM GÖR STADEN

det är flickorna

som gör staden

och då blir den

som vi vill ha den

de är grädden

och marmeladen

den passerande

kattparaden

det är sötman

i lemonaden

från estraden

till esplanaden

grip din chans nu

om du vill ha den

det är flickorna

som gör staden

 

 

LARZ GUSTAFSSON   29/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-01-29 16:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Du lever! Ser och värms. Fint!
2010-01-29

  Betlehemsstjärnan VIP
Wow...visst flickorna gör staden. Underbart härligt och friskt präntat. Som en frisk apelsin i torr luft. Wow!!
2010-01-29

  Sylt
Kommer att tänka på flickorna från småland.
2010-01-29

  Line W
Gillar verkligen det sköna flödet i texten! Bra!! Kram :)
2010-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP