Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALVA VÄGEN VAR

hon hade en dröm om att bli smekt

med varsamma händer

hon dansade loss på disctotek

i främmande länder

hn hyste förbjuden fantasi

om märkliga lekar

sånt andra måhända frossar i

men ändå förnekar

 

de måste gå halva vägen var

och mötas på mitten

för annars finns inget annat kvar

än tacket för titten

de måste gå halva vägen var

om det ska fungera

man måste slå vakt om det man har

och interagera

 

 

han tänkte på filmer som han sett

och hon på romaner

på varför han intagit sin plats

bland stans kurtisaner

där bitterhet gror och rosor dör

där avstånden växer

så söker man trösten utanför

det blir som reflexer

 

 

de måste gå halva vägen var...

 

 

den enes behov, den andres död

hans dröm, hennes mardröm

så falnar en illa vårdad glöd

så grumlas en klar ström

det finns ingen plats för kompromiss

i återvändsgränder

han hade en dröm om smisk och kiss

hon drömde om händer

 

de måste gå halva vägen var...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   100130

 

 

 




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 414 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-30 12:06



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Svårt att mötas om det verkligen är återvändsgränder. Halva vägen var, med varsamhet, är ett gott råd.
2010-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP