Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

POTIFARS HUSTRU

det lär väl aldrig komma någon "potifars hustru"

sättandes efter mig

egentligen borde jag väl vara tacksam

för vem vill ha en sådan tjej?

men om jag varit josef så hade det nog slutat

i hennes komfortabla bädd

för jag är inte ädel

jag är korrumperad

blir alltför gärna vilseledd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/1 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 268 gånger
Publicerad 2010-01-31 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP