Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ANTIKRISTS FYRVERKERI

 

bländverk och falsarier

illuminationer

dessa seminarier

omsätter miljoner

helande till ockerpris

kosmiska kristaller

glömt är nu allt dystert tal

om att hårt regn faller

flumma ut i kosmisk trance

vattumannens era

astrologiosk dekadens

köp en kurs, köp flera

lögnerna från eden kom

i en helt ny skepnad

antikrists fyrverkeri

slår en värld med häpnad

LARZ GUSTAFSSON 090427




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-01-31 15:51



Bookmark and Share


  Björn Donobauer
Antikrist slår möjligtvis världen med häpnad men knappast dom som inte är av världen, fast ännu i den.. men Människonen har rätt: skall han finna någon tro på jorden?
2010-01-31
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP