Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TRETTIOÅRSJUBILEUM

februari, 30 år sen

en scen på gamla grand

vi skulle spela förband

åt två mer kända band

det var min scendebut och

det bandet hette trash

där stod jag iförd basker

med hjärtat fullt av clash

 

det känns som sgt pepper

fast inte tjugo år

det var i februari

och kylan var rätt svår

en resa hade börjat

ett märkligt äventyr

och trettio år har gått

sedan denna ouvertyr

 

 

LARZ GUSTAFSSON   1/2 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-01 17:44



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Dessa rader får mitt ungdomshjärta att bulta vilt av gamla minnen;)
2010-02-02

  Larz Gustafsson VIP
Se där...
Vi har varit förband åt KSMB och Lustans Lakejer.
Ett av banden vi var förband åt 190 var The Pillisnorks, med Thomas Di Leva på sång.
Tack för din kommentar!
2010-02-01

  Gothian X
När jag tänker tillbaka, så har inte mitt gamla skrammelband varit förband till U2, men dock har vi i alla fall spelat i samma gamla källarlokal i gamla stan i stockholm en gång i tiden. (Empty thumblers)
2010-02-01

    sajo
Detta skulle jag ha viljat hört och sett. 30-års jubileum GRATTIS.
2010-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP