Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FALL ALDRIG I GLÖMSKA

fall aldrig i glömska

sjud, gnistra och brinn

allt som du kan önska

den dröm som är din

finns i dina sånger

finns i din person

fall inte i glömska

ta plats och ta ton

 

 

nej, vi glömmer aldrig

vi bär din musik

vi vårdar de minnen

som ger dynamik

där andra ser tonår

där ser vi talang

vi håller dig högt för

vi känner din rang

 

 

 

fall aldrig i glömska

flyg sprakande fri

strö silver på folket

ge oss melodi

vild vind under vingar

varm vår i din kropp

fall aldrig i glömska

nå örnbergets topp

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   3/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-03 15:28



Bookmark and Share


  anits VIP
Den här tycker jag om
så fint skriver du
2010-02-03

    Sven-Erik Sköld
Vilket tema och vilket levande uttrycksätt! Bra!
2010-02-03

  Yrre VIP
Mycket fin denna, tycker om!
2010-02-03

  Måna N. Berger
Gnistrande livfull, ungdomlig energi..
2010-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP