Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PANTERNATT

fredag

panternatt för en del

spela

ett tufft men förföriskt spel

leva

med muskler som pumpar liv

leva

på eggen av någons kniv

blixtsnabb

den säkraste på sin sak

puman

är drottning av detta hak

vildmark

där panter och puma möts

kattnatt

när heliga löften bröts

frihet

ett ganska diffust begrepp

har du

en mans frihet i ditt grepp?

vem har

en panternatt i sitt våld?

vem har

blivit lurad och vem är såld?

vem ska

sopa skärvor i gryningen?

spillror

gungar i efterdyningen

 

 

LARZ GUSTAFSSON   5/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-05 21:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket bra!!
2010-02-06

  Måna N. Berger
Suggestiv beskrivning av den vackra period i livet när man är både osårbar och odödlig, och balanserar på eggen, för utmaningens skull. Sedan kommer en morgondag, när sanningen hunnit ifatt..
2010-02-05

  Anders Nordlander VIP
Ja panternatt... kan var bra ett tag i livet... men det håller inte i längden
2010-02-05
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP