Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PILGRIMSPERSPEKTIVET

 

ett liv som kristen var för mig
nåt krasst och otänkbart
tills jag i mörkret, där jag gick
såg Ljuset stråla klart
det gav mig hopp och sedan tro
på Ordet som står skrivet
på Honom som är vägen
och sanningen och livet
den nåd jag fått uppleva är
så obeskrivligt stor
att Han som är min Frälsare
nu också är min bror!
jag har ock syskon överallt
uppå Guds gröna jord
där människor bekänner sig
till Jesu Kristi Ord
i korsets tecken är jag född
på Hans väg vill jag vandra
där finner du dig själv, min vän
där finner vi varandra
ja, självförverkligandets väg
kan faktiskt bara börja
hos Jesus, som ju Själv Sitt verk
vill noggrannt ombesörja
när jag från synden vände om
sa många: "det går över!"
men jag har fått den frid och ro
som människan behöver
min Jesus återvända skall
för att evakuera
den skara som hör Honom till
som vägrat acceptera
den villoväg som bär till rom
till babylon och sodom
Guds kraft bevarar oss i dag
liksom den gjorde fordom

LARZ GUSTAFSSON 920819






Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-06 22:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP