"Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see..."

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Living is easy with eyes closed, misunderstanding all you see..."




SVAR DIREKT

mitt liv är en direktsänd dokumentär

här ser man alltihop precis som det är

här kan ni se ett fiasko utspela sig

och samtidigt ta en kopp kaffe med mig

non stop, utan reklampaus, år efter år

kan tittarna se hur förövaren mår

och hur han manövrerar i sitt revir

betrakta hur ofantligt upprörd han blir

här uppdagas skandaler en efter en

själv kallar jag dem hellre misslyckanden...

 

 

det skulle också kunna börja så här:

mitt liv är en direktsänd dokumentär

som avslöjar hur infernalisk jag är

hur jag föraktfullt fnyser från min platå

åt dem som har en lägre kunskapsnivå

 

 

LARZ GUSTAFSSON    100209




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 306 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-09 07:37



Bookmark and Share


    Ken Cassel
Kanon Larza!
Faktiskt riktigt bra poetat
Gillas!
Och tack för att du har tagit bort blockeringen
Jag gillar inte att vara blockerad
Inte emellan dig och mig i alla fall Larza!
Vi borde känna varann så pass bra vid det här laget så att vi båda vet vad vi går för
Och Larza!
Jag tror inte att du är en bög eller rättare sagt jag vet
Jag vart väl bara lite irriterad när du kallade mig för förrädare på mitt alster
Girlpower!
Men det är överspelat nu och jag är inte den som är långsint
Larza!
Ha nu en fortsatt förhoppningsvis bra dag

Mvh
2010-02-09

  Måna N. Berger
Det är för sådant här som jag gillar dig Larz! Kan jag få en kopp kaffe till?
2010-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Troligen för att de ser ned på sig själva.
Tack för kommentaren!
2010-02-09

  Ezmeralda VIP
Bra text, men kan väl fråga sig varför en del ser ner på
andra människor.
Det sista du skrev om; fnyser från min platå... osv
Åsa
2010-02-09

  anits VIP
Härlig text, som säger mycket
gillar den
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP