Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLT DET DÄR

allt det där

jag drömde om

pågår i en fjärran värld

och porten slogs igen för längesen

allt det där

jag skrivit om

händer i en annan sfär

jag kommer aldrig ens i närheten

 

det tilltänkta

förpassades

till andra sidan drömmarna

och där fanns bara huvudrollerna

man har inga statister

de for bort med strömmarna

isolerade som sjömän

på korallatollerna

 

 

LARZ GUSTAFSSON   100209




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-09 11:27



Bookmark and Share


  anits VIP
Tänkvärt
2010-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Det har jag redan gjort.
Tack för din kommentar.
2010-02-09

  Monica Ullmark/Cickan VIP
Fint skrivet...men man ska aldrig ge upp sina drömmar...
2010-02-09

  Måna N. Berger
Ännu en självrannsakande text med tänkvärt innehåll. Finns egentligen den där drömmarnas fjärran värld?
2010-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP