Pastor Pacemaker

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pastor Pacemaker




RESPIRATOR

om du har barn

som drabbats av betongkomplex

om det är flera

år sedan du hade sex

om du vill fly

från gästerna din hustru bjöd

om du ofta

önskar att du vore död...

 

går du på konstgjord andning

är du en farlig blandning

är du stadd i förvandling?

vilken kraft styr din handling?

 

 

det finns en värld av sammet

bakom all granit

så det är inte konstigt

att man längtar dit

det finns en uppsluppen

och kravlös atmosfär

så det är ganska självklart

att jag helst vill vara där

 

 

men det är konstgjord andning

knappast en salig blandning

är du stadd i förvandling?

vilken kraft styr din handling?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/2 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 07:00



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Angelägna frågor du ställer här. Livet blir sällan som vi tänker oss. Viktigaste frågan är nog den: "vilken kraft styr din handling?"
Det är vi inte alltid i stunden medvetna om.
2010-02-13

    Tea Alex
Ja det här var verkligen en stark text, jag blir berörd. Barn med betongkomplex - det känner jag igen från min egen uppväxt. :)
2010-02-13

  Betlehemsstjärnan VIP
Oj...kroppen är på ett ställe men själen någon annanstans. En känslig fråga, och ett nog så jobbigt tillstånd, jag har själv suttit i samma båt. Stark text/B
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP