Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KATINKAS NATT

så anti, men så längtande

behovets barn i natten

Gud bryter isolering

sänder brödet över vatten

du kämpar mot en inre brand

som öl aldrig kan släcka

det finns en skuld

som våra pengar

aldrig kunnat täcka

 

 

du darrar av indignation

men kärleken vill famna

din spända sträng, din fjärilsnerv

vart du nu än ska hamna

ja, famna dig vill även jag

men håller mig tillbaka

med tanke på de missförstånd

jag kunde förorsaka

 

 

Gud, låt mig få förmedla

himmel redan här på jorden

låt närvaron av frid och glädje

genomsyra orden

i ännu större utsträckning

än vad som varit fallet

att sprida evangelium

är det förnämsta kallet

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/2 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 352 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-13 16:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vackert! Det här föll jag för:

"men kärleken vill famna
din spända sträng, din fjärilsnerv
vart du nu än ska hamna"
2010-02-13

  Elaine.S VIP
Mycket nerv och känsla i dina ord.
2010-02-13

  anits VIP
Mycket vackert och tänkvärt
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP