Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BRUNST VARJE GÅNG

jag blir förälskad

varje gång jag ser dig

men det går inte an

att kära ner sig

du blir betittad

och jag blir betuttad

men jag har redan

blivit undanputtad

men fia gav mig inte

själva knuffen

du gav mig inte

detta liv på luffen

jag vandrade

min egen givna bana

med blod och eld

i klartext på min fana

så möttes vi en dag

och blev bekanta

på så sätt blir personer

intressanta

här hjälper inte några

fria tyglar

fast vildhästen här

mellan mina byglar

som frustar och är

otåligt frustrerad

är fylld av längtan

att bli stimulerad

 

 

LARZ GUSTAFSSON  13/2 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-13 16:15



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Vällustigt och mustigt!
2010-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP