Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UNDER PLÅGAN

att vandra

att färdas

att se

att klandras

att härdas

att be

 

LARZ GUSTAFSSON  17/2 2010




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-17 15:19



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Livsvandring, en hel del av de här sakerna bär något gott
med sig...trots plågan.
2010-02-17

    Tea Alex
Kort och koncist. Behövs verkligen inte mer.
2010-02-17

  anits VIP
Vackra starka rader
som säger mycket med
några få ord
2010-02-17

  Nasrin
tack för fina rader!!! Mycket stark och fin text!!
2010-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP