Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FOXYS UNIKUM

 

newyorknatten är inte bara neon

du är dess skönhet, bär dess hetta

newyorknattens arom, parfymferomon

min dröm får frihet att berätta

det sprakar om ditt lena, korpsvarta hår

din natt är elektrifierad

du når ditt mål, du gnistrar till och du får

en lycklig framtid levererad

så bräcklig mitt i allt, så mjuk men bestämd

så uttrycksfull och känsloladdad

din smäckra hongestalt, så välskapt, så känd

som nyuppstigen, rosenbaddad

mitt hjärtas röda matta rullar jag ut

du stiger ut ur limousinen

jag önskar dig en sagas lyckliga slut

men mest den äkta endorfinen

såg magnifika byggnadsverk runtomkring

nu bleknade arkiktekturen

en bländande gestalt gör dem till ingenting

hon är en skönhet av naturen

 

LARZ GUSTAFSSON 17/2




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 252 gånger
Publicerad 2010-02-17 19:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP