Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ÄNNU FLER PÄRLOR

tala för döva öron

mötas av noll respons

varför ens lägga möda

på en "kontaktannons"?

skriva för blinda ögon

skörda besvikelse

utsädet föll på vägen

som i en liknelse

söka en vår i vintern

just när det snöar mest

frukta det bittra slutet

när allting är som bäst

 

LARZ GUSTAFSSON   18/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-18 11:41



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Livets kamp, ett pärlhalsband av bitter färg.
2010-02-18

  © anakreon VIP
En väl formulerad litania som känns i sinnet.
Calle
2010-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP