Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

frustratíon

Finns du längre?
Var är du nuförtiden?
När kommer du tillbaka?

Jag väntar
Otålig
Kom nu!




Fri vers av xpressme
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-18 13:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

xpressme
xpressme