Drogliberaler är avskum som borde ha en spark i baken så att dreadlocksen rätar ut sig.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drogliberaler är avskum som borde ha en spark i baken så att dreadlocksen rätar ut sig.




MARY JANE

stay away

from mary jane

she does damage

to your brain

peggy sue

and mary kate

quit before it is

too late

she´ll be driving you

insane

stay away from mary jane

 

LARZ GUSTAFSSON   February 19, 2010

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2010-02-19 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP