Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ISABELLA LINDSTRÖM

isabella lindström

duschar regnet ur sitt hår

hon har fått en ny häst

som hon invigde i går

allting är så enkelt

världen är så uppenbar

allt är ganska självklart

när man har sin världsbild klar

allt det hon behöver

för att vara en rebell

levereras av en bror

som heter daniel

isabella lindström

skjuter skarpt från bloggen sin

värna din personlighet!

för den är bara din!

 

 

LARZ GUSTAFSSON   19/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 412 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-19 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP