Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BESVIKELSEN

överges och svikas

tycks vara livets gång

temporärt berikas

men sedan samma sång

den med mollackorden

och skuggornas skvadron

de som fyller gården

med klagans bittra ton

skuggor av förtvivlan

som tillfogar panik

gatumusikanter

vars toner luktar lik

de som har det lätt må

tycka vad de vill

vem går säker när

besvikelsen slår till?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-20 11:46



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Ingen kan värja sig då....
2010-02-20

  Gothian X
Med lite perspektiv på våra meningsskiljaktigheter i de religiösa frågorna, så tycker jag att du skriver bra, väldigt bra!
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP