Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VILDA HÅR

ditt vilda hår

i morgonsolen

din blick när du

drar på dig kjolen

den dragningskraft

en kvinna äger

och alla skäl

som överväger

 

du virvlar in

sydeuropeisk

jag sitter stum

och fariseisk

försiktigt flagnar

polityren

sen river besten

ner all dressyren

 

 

imagninära

sensationer

tuff lust är

inseminationer

smaken av dina

ljuva druvor

är födda blott för

turturduvor

 

 

LARZ GUSTAFSSON   20/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-20 11:58



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Mycket snyggt Larz, du är en mästare på detta
2010-02-20

  Lili Samuelsson VIP
ofta besitter du en lysande rytm och bra rim, här är inget undantag,snyggt
2010-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP