Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då stiger solen





När dina händer
omsluter
mitt ansikte
och
dina ögon
vidrör
min själ



stiger solen
ur havet

BodilSandberg-03





Fri vers av Bodil Sandberg
Läst 1845 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2005-11-01 17:32



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Underbart vackra bilder framkallar din dikt.
2011-05-22

  Rune Thorsell
Jag har en antologi, sammanställd av Elisabet Hermodsson. Den heter \"Kvinnors dikt om kärlek\". Där borde Du verkligen ha varit representerad. Men den utkom 1978 och då var ju Du endast 23 år och hade nyss kommit igång.
2008-03-15

  Nettisch
:) man belv varm i själen av denna dikt :)
2006-03-14

  Jessica Ebbesson
*Ryser* av välbehag
när jag läser din innerligt
vackra dikt.
2005-11-01

  Markattan
Starka känslor och en underbar bild målar du upp. Vackert!
2005-11-01

  mysanpysan
oja, det är en otrolig känsla.."när dina ögon vidrör min själ" fin mening i en vacker dikt!!
2005-11-01

  stella
Så in i bomben vackert, enkelt och alldeles underbart!
2005-11-01

    Click to start
väldans fint:)
2005-11-01

  Daniel_78 VIP
härligt, det vill jag gärna se!
2005-11-01

  Ola Rydberg
ja mycket vacker känsla och bild
detta framkallar
2005-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Bodil Sandberg