http://www.scenicreflections.com/files/magilla_gorilla_wallpaper_1024.jpg

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.scenicreflections.com/files/magilla_gorilla_wallpaper_1024.jpg




SJÄLVDESTRUKTIV

har trasat sönder mig själv

så att jag skriker vid minsta beröring

så jag har blivit ett vrak

och lika hänsynslös som hermann göring

jag har förnedrat mig själv

och sökt en villoväg ut ur min leda

jag sopar jordgolv igen

och det blir aldrig nån ordning och reda

ett krossat hjärta blir lätt

till vassa skärvor som gör andra illa

och jag är otymplig, dum

och klumpig liksom magilla gorilla

 

 

LARZ GUSTAFSSON  22/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 388 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-02-22 15:50



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Man kan sarga sig illa på krossade hjärteskärvor..
2010-02-22

  Larz Gustafsson VIP
Inte jag.
Tack.
2010-02-22

  kråkan VIP
bra text..å ja..lite faktiskt:) men man kan ju alltid bli lite mindre klumpig..om man övar..kanske...Tack!!
2010-02-22

    ej medlem längre
I like it
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP