Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

----------------who´s DA MASTER!!-----

sittande på huk och världen rasar
det gör ont inombords, det riktigt känns
du kom dit och du fasar
att du inte förstod handling och konsekvens

orsak och verkan är summan av dina val
det är frukten av livets bestyr
du kan inte stå på din piedestal
och tro att någon annan ditt liv styr

för helt plötsligt så är kontrollen förlorad
och din värld blir full av svärta
problemen hopar sig och förloraren korad
vem är då kaptenen över din smärta?

det är så enkelt att delegera ett ansvar
det är så enkelt att bara titta på
de är andras fel som är ditt försvar
det är andra som bestämmer vart du ska gå

så länge du äger den attityden
dina problem kommer ingen förbarma
din båt, vem är det som styr den?
det är det som kallas för karma...

så ta nu över rodret, och se vad som sker
helt plötsligt får din otur en förtjänt karens
och du märker snart att det är du som ler
det min vän...Är handling och konsekvens...




Bunden vers (Rim) av Max Poisé VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-02-22 20:19



Bookmark and Share


  Emme VIP
Så sant som det är sagt... Bokmärker...
2010-02-22
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé
Max Poisé VIP