Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lämna din oro hos mig

Om du gråter,
Om du skriker,
Om solen inte lyser i din värld.

Om du letar,
Om du glömmer,
Alla svar på de frågor som du har.

Varje blick i dina ögon
Övertygar mig
Att om du någonsin känner oro
Kan du lämna all din oro här hos mig

När du tröttnar,
När du sviker,
När du lämnar allt för tårar och förakt.

Kan du känna?
Kan du skratta?
Kan du glömma alla år och allt som sagts?

För varje blick i dina ögon
Säkerställer mig
Om att du varje gång du gråter
Kan lämna dina tårar här hos mig




Fri vers (Fri form) av nånannanstans
Läst 382 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-02-22 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

nånannanstans
nånannanstans