Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minerad mark

Jag är blind, ser inte vägskälen
och jag går på minerad mark
Förföljarna är mig i hälarna
försöker att vara stark

Tar mig sakta framåt
strävar bit för bit
med ångesten flåsande i nacken
har jag kommit ända hit

 

Jag har inte förlorat hoppet
Jag klarar mig nog ska ni se
Det kan ta tid för jag letar mig framåt

steg för steg

Nej, jag har inte förlorat hoppet
Jag har lärt mig att vara stark
för jag går på
minerad mark




Fri vers av Lindalou
Läst 204 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-02-22 21:51



Bookmark and Share


    Tea Alex
Jag känner alltid en viss sorg inför sådana här texter, där det skrivs om styrka. Kan ibland få en känsla av att man försöker övertala sig själv att man är stark, för att inte glömma bort det - men att man egentligen känner sig svag. Väldigt bra skrivet dock, måste jag säga. Jag fastnar liksom i orden och måste lära vidare.
2010-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou