http://www.youtube.com/watch?v=NEfmu1JPB9Q&feature=related

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

http://www.youtube.com/watch?v=NEfmu1JPB9Q&feature=related




HAV AV SKÖNHET

du är ett hav av skönhet, min helena

jag är en skeppsbruten som saknar hopp

och tankarna är allt annat än rena

förlorar mig i drömmar om din kropp

och detta solglitter på dina vågor

är skyars ljus från Gud som gör allt gott

tillintetgjord av kättjans grymma plågor

ser jag ett hav, oändligt, azurblått

jag minns olivlunden, jag minns dess svalka

ska jag få uppleva dess frid igen?

jag vet att domedagen hastigt nalkas

jag vet att Jesu Ord är sanningen

men detta hav vars böljor vill uppsluka

en depraverad kontsnärssjäl som jag

vars salta vatten gör oss sinnessjuka

har kopplat grepp och släpper ej sitt tag

 

 

LARZ GUSTAFSSON   24/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 285 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-02-24 11:23



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
Med Honom kan vi gå på vatten...
:-)

vackert!
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP