Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vet du om längtan?

Vad vet du om längtan?
Allt förstår du väl.
Allt om såväl saklig som totalt galen längtan
Och som jag längtar, gör inte du?
Sluter mina ögon och längtar efter en annan tid
svunnen sådan
inte ens i detta livet utan verkligen då
förr
Minns du?
Om jag gör.
Jag minns exakt...




Fri vers av Lindalou
Läst 183 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2010-02-24 20:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja ibland vill man bort till nån annan tid nånstans.. jättebra skrivet!
2010-02-25

  Johan Bergstjärna
Utan längtan inget liv.
Bra!
2010-02-24

  Max Poisé VIP
fasen vad bra detta var!!!
2010-02-24

  anita VIP
Mycket bra dikt.
2010-02-24

  Larz Gustafsson VIP
Jag vet en hel del.
2010-02-24
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou