Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BOUZOKINATT

vi skulle dansa var för sig

och dansa till theodorakis

du skulle observera mig

och ingen skulle vara skakis

vi skulle umgås kreativt

förgylla stan med rosa stjärnor

när explosivt blir positivt

bomber av färg i våra hjärnor

du är mitt samos denna natt

min sensuella stimulantia

så mättas jag av din arom

som evert när han skrev "fragancia"

man spelar sången om en strand

där vi ska möta soluppgången

förlåt, jag gråter lite grand

för att jag älskar just den sången

och du har aldrig sett mig sån

du lockar fram det allra bästa

bouzokinatt - jag dansar, john!

och mår nog bättre än de flesta

 

 

LARZ GUSTAFSSON  25/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-25 09:12



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du är en mästare att skrivapoesi...denna leker fram med mitt sinne, och du lyckas dansa med mig på ett underbart sätt/B
2010-02-25

  mare VIP
Mycket fin...blir påmind om min tid i Grekland...bodde där i ett halv år, oförglömliga minnen..underbart land !
2010-02-25

  Elaine.S VIP
Liv, smäktande liv. När du skriver såhär så pulserar livet i dina ord. Det är inte alltid man lyckas med det när man skriver...det blir bara ord, men ibland blossar det till och man läser något som detta. Underbar titel...jag kan höra Theodrakis och jag känner rytmen. Underbar!!
2010-02-25

  Måna N. Berger
Theodorakis, en av våra gemensamma vänner! Jag känner igen känslan i den här, längtan till dansen som uttryck och total utlevelse. Som Zorba!
2010-02-25

  rebecca d VIP
som en sång...menar jag förstås
2010-02-25

  rebecca d VIP
låter som ens ån..är det det?
Vis-atmosfär: förlåt, jag gråter lite grand...
snyggt
2010-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP