Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sink, sank, sunk

Att vilja

min vilja
Ja,  vad? Vill jag något egentligen?
Det är som ett ormbo i min kropp, min mage, mina vener
men jag kan inget säga, vet inte hur…

Det är så oerhört mycket mer tungt än någon kan förstå
och under tiden livet går vidare sjunker jag allt mer




Fri vers av Lindalou
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-02-26 11:53



Bookmark and Share


    J. Herward
jag drogs till titeln och fann något ovärderligt för stunden.
din smärta blir min smärta :)
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Lindalou
Lindalou