Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HATAR VARANNAN FREDAG

hon var så där liliochsussiesöt

och ganska oantastligt klädd

jag hade grundat med min frukostgröt

och var som vanligt spänd och rädd

sen ringde hon ett telefonsamtal

har ingen aning om till vem

fredagar ger mig alltid samvetskval

nu har jag väldigt bråttom hem

 

LARZ GUSTAFSSON  26/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 301 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-02-26 12:04



Bookmark and Share


  Anders Nordlander VIP
Ett vanligt senario
2010-02-26

  Måna N. Berger
Den här gillade jag verkligen! Den är så bedrägligt oförargligt halsbrytande, mellan raderna trillar läsaren ner i en skog av frågetecken och undanskymd dramatik, dessutom gillar jag den lakoniska korthuggenheten i raderna!
2010-02-26

  rebecca d VIP
Yeah! Gud går med dig!
2010-02-26

  stenen/ Yv Ericsson
hihi. så synd du är så rädd..
2010-02-26

  Larz Gustafsson VIP
"Clean Up Time"
2010-02-26
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP