Fallet är Kyrkornas världsråd. Fallet är påvedömet. Fallna är de babyloniska skökokyrkorna. Dra ut från dem!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fallet är Kyrkornas världsråd. Fallet är påvedömet. Fallna är de babyloniska skökokyrkorna. Dra ut från dem!




MIDNATTSBASUN

 

vissa vill att tiden ska gå

andra vill att tiden ska stanna

några höjer lovsångers ljud

andra hör man ständigt förbanna

det jag valde står i kontrast

till det man har normaliserat

normerna man har slagit fast

standarden man har cementerat

en basunstöt petar omkull

babelstorn som dominobrickor

det som inte himlen har byggt

brinner upp som solstickans stickor

midnattsropets budskap är klart:

Kungen kommer nu, gör er klara!

måtte detta uppbrott ske snart

bort från fågelfångarens snara

 

LARZ GUSTAFSSON 28/2 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 261 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-02-28 20:10



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, och jag tror att de första två basunerna har ljudit...fem återstår...
2010-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP