Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SLÄPP FRAM ETT BARN

släpp fram ett barn

och det blir lugnt

fastän ett slagregn

faller tungt

släpp in ett barn

som oförställt

torkar de tårar

som du fällt

släpp fram ett barn

och allt som stör

ger vika för

ett eldupphör

ur barnets lugna

varma fond

växer ett vapenstillestånd

 

 

LARZ GUSTAFSSON   2/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-03-02 11:02



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Lite halvtårig blir jag av dina vackra ord, så bra!!
2010-03-03

  Elaine.S VIP
En titel som tilltalar mig, så gör även dina ord.
2010-03-02

  anits VIP
Fina rader
2010-03-02

  mare VIP
Mycket bra..
2010-03-02

  © anakreon VIP
Applåderna klingar!
Calle
2010-03-02

  Måna N. Berger
Ställer man så den här dikten i relation till din förra, "Sjömil", så framträder ett svar, och det kan, som jag ser det, läsas både alldeles konkret och metaforiskt. Det oförställda barnet gör underverk med sin närvaro!
2010-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP