Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VIDARE I CYBERRYMDEN

Du tog mig vidare i cyberrymden

och gränser sprängs där vi drar fram

Du bränner bålverken som alltid skymde

och böckerna som samlat damm

Du tar mig in i händelsernas centrum

där det aldrig kan bli trist

det är så fint att jag är brukbar

trots all min svaghet och min brist

en stjärna lyser klar i cyberrymden

i Din nåd för Du mig dit

på tigerns tassmarker, förförd av synden

blir svagheten så svart på vit

 

 

LARZ GUSTAFSSON  3/3 2010

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-03-03 17:20



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
I cyberspace kan mycket hända. Ändå är den bara ett grovmaskigt nät under den stora oändligheten, där stjärnorna blinkar.
2010-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP