Det finns bara en Gud. Hans namn är Jesus. Ingen tvingade dig att läsa detta. Läste du så läste du för att du ville. Skyll dig själv.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns bara en Gud. Hans namn är Jesus. Ingen tvingade dig att läsa detta. Läste du så läste du för att du ville. Skyll dig själv.




ANSIKTE MOT ANSIKTE

nej, jag ser Dig inte här

men jag känner Du är där

och när jag nått hemmets strand

när jag lämnat stridens land

ska jag se Dig som Du är

så jag jublar redan här

för mitt öppna hjärta är

fyllt av himmelsk atmosfär

tänk att jag en dag ska stå

inför Dig som älskat så

att Du tog mitt straff på Dig

och led dödens kval för mig

det ska bli en härlig syn

i mitt hemland ovan skyn

glömd är sorg och nederlag

natt förbyts i evig dag

 

LARZ GUSTAFSSON  10/2 2009







Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 311 gånger
Publicerad 2010-03-05 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP