Du kanske har släktingar som heter så här...Tyvärr, det kan jag inte ta hänsyn till...Beklagar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du kanske har släktingar som heter så här...Tyvärr, det kan jag inte ta hänsyn till...Beklagar.




BALLADEN OM RABARBER-BRUNO

det här är balladen om rabarber-bruno

ett egensinnigt psykfall från långtbortistan

det här är balladen om rabarber-bruno

som hävdar att han har en batteridriven svan

den handlar också fläckvis om hans moster hjördis

som jobbar som vakt vid en simbassäng

det här är balladen om rabarber-bruno

som aldrig nånsin fått några pluspoäng

 

LARZ GUSTAFSSON    6/3 2010




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-03-06 14:27



Bookmark and Share


  mare VIP
Denna var kul :)
2010-03-06

  Yrre VIP
Men, här får den, massor, av mig, Skitkul helt enkelt!!
2010-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP